WELKOM Topwijnen (Parker 90+)
  Welkom op de website van Wijnhuis Vinas. Onze specialisatie ligt bij wijnen uit Frankrijk (vooral Bordeaux en zuidelijke Rhône), de rest van Europa (vooral Spanje en Oostenrijk) en de Nieuwe wereld (Argentinië, Australië, Chili en Zuid-Afrika). Wij werken met eerlijke, familiale wijnbedrijven die ecologisch verantwoorde en gezonde wijnen produceren.   Wilt u ons "live" ontmoeten dan bieden wij u die mogelijkheid op degustatieavonden bij u thuis, op één van onze evenementen, of u kan langskomen in Hasselt.
 


Robert Parker hoeven we de wijnliefhebber niet meer voor te stellen. Met zijn befaamde 100-punten schaal beoordelen zijn medewerkers al decennia lang wijnen op een onafhankelijke en neutrale manier. Een score van 90 of hoger is praktisch altijd een garantie voor een topwijn. Deze scores hebben dan ook grote invloed op de prijs. 
Wijnhuis Vinas biedt een aparte selectie van bijna onvindbare en perfect bewaarde topwijnen als Lafleur Petrus, Trotanoy, Lafite Rothschild, Clos St Jean, Yquem enz met scores van 90 en (veel) meer. Ze leveren naast veel drinkplezier meestal ook meer rendement als een deposito op de bank.

Bezoek de speciale pagina topwijnen: klik hier 

 
WIJNAROMAKOFFER van Arsan

Simply the best: de geurkoffer 60 aroma's vastgelegd in wax: veel beter dan flesjes met vloeistoffen. Nu ook doosjes van 20 geuren. Altijd met Nederlandstalige handleiding (FR, ENG en Duits op bestelling.  

                  IN PRIJS VERLAAGD !

AROMAKOFFER 60  
245
    Nu slechts € 225 (incl BTW) & gratis verzending in België

AROMADOOS     20                      
Slechts € 120 (incl BTW) & gratis verzending in België

 >> lees meer               
 >>
naar het bestelformulier

OPENFLESSENDAG 2018

Onze openflessendag 2018 is in voorbereiding ...    

WEBSHOP

Op deze website vindt u alle informatie over onze wijnen. Wilt u rechtstreeks naar de webshop, klik dan voor makkelijk online bestellen op www.wijnhuisvinas.be.

                               
N


BLIJF OP DE HOOGTE
 Ontvang regelmatig de laatste nieuwtjes over de oogstberichten in Frankrijk en de Nieuwe Wereld, wetenswaardigheden en innovaties op gebied van wijn, evenementen waarop u bij ons kan wijnproeven en over nieuwe domeinen en wijnen in ons assortiment.

 


GESCHENKBON

U wil wijn als geschenk aanbieden maar u bent niet zeker of de gelukkige ontvanger liever wit, rood, bubbels of zoet drinkt? Laat hem of haar de vrije keuze en geef een geschenkbon van Wijnhuis Vinas  >> lees meer
 

         
 

© Wijnhuis Vinas 2005-2018